1. News
  2. Life
  3. Obeziteden Zayıflama Hikayesi: Bir Kadının İnanılmaz Değişimi

Obeziteden Zayıflama Hikayesi: Bir Kadının İnanılmaz Değişimi

featured
Share

Share This Post

or copy the link

Yeme alışkanlıklarındaki kötü seçimler ve hareketsiz yaşam tarzı, genç kadını obezite ile baş başa bırakmıştı. Günde bir paket cips ve 12 kutu kola tüketen Prochaska, fast food restoranlarında ise beş cheeseburger ya da bir en büyük boy pizza siparişi veriyordu. Bu alışkanlıklarının günlük 5.000 kaloriye denk geldiğini fark etti. Egzersiz yapamayacak kadar kilolu olması üzerine, “Kendimi oldukça kötü hissettim” diyor. Görünüşte mutlu olsa da aslında içten içe yalnız hissettiğini ekliyor.

Obeziteden Zayıflama Hikayesi: Bir Kadının İnanılmaz Değişimi

Zayıflama yolculuğu, küçük adımlarla başladı. Sadece birkaç sokak yürüyerek günlük aktivitesine hareket katmaya başlayan Prochaska, abur cuburları ve şekerli içecekleri hayatından çıkardı. Kalorisini takip ederek yüksek proteinli bir beslenme planı uygulamaya başladı. Bir spor salonuna yazılarak ağırlık antrenmanlarına başladı ve günlük 10 bin adım hedefine ulaşmaya karar verdi.

Artık diyetinde yağsız proteinler, sebzeler ve ölçülü miktarda karbonhidratlar bulunuyor. Tatlılardan uzak durarak sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyen Prochaska, şu anda günde 2.000 ila 2.500 kalori tüketiyor. Ancak bu hızlı kilo kaybı, ciddi deri sarkmalarına neden oldu. Spor yapmasına rağmen fazla derilerinden kurtulmak için 5 ayrı ameliyat geçirmesi gerekecek.

“Asla geç değil. Her zaman istediğiniz vücuda ulaşabilirsiniz” diyen Prochaska, yaşadığı zorluklara rağmen hedeflerine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Obeziteden Zayıflama Hikayesi: Bir Kadının İnanılmaz Değişimi

Obeziteden Zayıflama Hikayesi: Bir Kadının İnanılmaz Değişimi

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login

To enjoy New7 privileges, log in or create an account now, and it's completely free!

Follow Us!