1. News
  2. Life
  3. Fenerbahçe Transfer Gündemi

Fenerbahçe Transfer Gündemi

featured
Share

Share This Post

or copy the link

Fenerbahçe, yeni sezona teknik direktör Jose Mourinho liderliğinde iddialı bir kadro kurmak için harekete geçti. Mourinho’nun raporu doğrultusunda yapılan transfer çalışmaları kapsamında son olarak Fatih Karagümrük’ten Levent Mercan’ı kadroya dahil etti. Ayrıca, sözleşmesi sona eren Mert Hakan Yandaş ile 2 yıllık anlaşma sağlandı.

Fenerbahçe Transfer Gündemi

Transferdeki bu hamlelerin ardından gözler şimdi forvet bölgesine çevrildi. Michy Batshuayi’nin Galatasaray’a transferinin ardından Mourinho’nun santrafor planı netleşti. Tecrübeli teknik adam, hızlı bir forvet arayışında. Geçen sezon kaptan Edin Dzeko’yu genellikle yedek bekletecek olan Mourinho’nun radarında ise Everton’dan Beto var.

Fenerbahçe Transfer Gündemi

Fenerbahçe, 26 yaşındaki Beto’yu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor. Sportif direktör Mario Branco ile Acun Ilıcalı’nın İngiltere’ye giderek bu transferi bitirmek için görüşmelere başlayacağı belirtiliyor. Beto’nun güncel piyasa değeri 20 milyon euro ve Everton ile sözleşmesi 30 Haziran 2027’de sona erecek.

Beto bu sezon toplamda 39 maça çıkarken 6 gol atıp 3 asistlik performans sergiledi. Fenerbahçe’nin hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen Mourinho’nun, genç yetenek Beto’yu kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ettiği bildirildi.

Fenerbahçe Transfer Gündemi

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login

To enjoy New7 privileges, log in or create an account now, and it's completely free!

Follow Us!