1. News
  2. Life
  3. Fenerbahçe’de Transfer Çalışmaları

Fenerbahçe’de Transfer Çalışmaları

featured
Share

Share This Post

or copy the link

Fenerbahçe’de Jose Mourinho’nun teknik direktörlüğe başlamasıyla birlikte transfer çalışmaları hız kazandı. Yeni sezon öncesi güçlü bir kadro oluşturmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, transfer piyasasında aktif rol almaya devam ediyor.

Michy Batshuayi’nin Transferi

Michy Batshuayi'nin Transferi

Sarı-lacivertli takımda geçirdiği iki sezonun ardından sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi, Galatasaray ile anlaşmaya vardı. Belçikalı golcü, Galatasaray forması altında mücadele edecek ve 3 yıllık bir sözleşme imzalayacak.

Alvaro Morata Transferi

Fenerbahçe'de Transfer Çalışmaları

Michy Batshuayi’nin ayrılmasının ardından Fenerbahçe, santrfor arayışlarını sıklaştırdı. Listesinin ilk sırasında yer alan İspanyol golcü Alvaro Morata için Atletico Madrid ile görüşmeler sürüyor. Atletico Madrid, Morata için 15 milyon euro bonservis bedeli talep ederken, Fenerbahçe yönetimi transfer için çalışmalarını sürdürüyor.

Alvaro Morata, geçen sezon Atletico Madrid formasıyla 48 maça çıkarken 21 gol atma başarısı gösterdi. İspanyol golcünün kulübüyle olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Fenerbahçe’nin Morata’yı transfer etmek için Jose Mourinho’nun da devreye girdiği belirtiliyor.

Fenerbahçe’de Transfer Çalışmaları

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login

To enjoy New7 privileges, log in or create an account now, and it's completely free!

Follow Us!