1. News
  2. Education
  3. Apple Kullanıcısı Silinen Mesajlar Nedeniyle Şirkete Dava Açtı

Apple Kullanıcısı Silinen Mesajlar Nedeniyle Şirkete Dava Açtı

featured
Share

Share This Post

or copy the link

Apple’ın son iOS 17.5 güncellemesi kullanıcılar arasında endişeye yol açtı. Güncelleme sonrasında bazı kullanıcılar yıllar önce sildikleri fotoğrafların geri döndüğünü fark etti. Ancak bir İngiliz kullanıcı için durum daha ciddi bir boyuta ulaştı. Eşini aldatan bu kullanıcı, güncelleme sonrasında sildiği mesajların geri geldiğini fark edince Apple’a dava açtı.

Dava Sebebi: Silinen Mesajların Geri Gelmesi

Eşini aldatan İngiliz vatandaşı, yıllar boyunca iMessage üzerinden başka kadınlarla iletişim kurduğunu ve her seferinde mesajları sildiğini belirtti. Ancak güncelleme sonrasında, sildiği mesajların ortak kullandığı iMac bilgisayarda tekrar görüldüğünü iddia etti. Bu durumda eşine yakalanacağını anlayan kullanıcı, Apple’ı suçladı.

Tazminat Talebi: 5 Milyon Sterlin

Tazminat Talebi: 5 Milyon Sterlin

Kullanıcı, Apple’ın iMessage’ların diğer cihazlarda silinmesine ilişkin yeterli şeffaflık sağlamadığını belirterek 5 milyon sterlinlik tazminat talep etti. Apple’ın bu konuda kullanıcıları yeterince bilgilendirmediğini ve sorunun çözümüne yönelik adım atmadığını savunan kullanıcı, davanın sonuçlanmasını bekliyor.

Apple Kullanıcısı Silinen Mesajlar Nedeniyle Şirkete Dava Açtı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login

To enjoy New7 privileges, log in or create an account now, and it's completely free!

Follow Us!