1. News
  2. Life
  3. Balıkesir’de Zincir Restoranda Kurye Cinayeti

Balıkesir’de Zincir Restoranda Kurye Cinayeti

featured
Share

Share This Post

or copy the link

Olay Detayları

Olay Detayları

11 Mayıs’ta Balıkesir’in Karesi ilçesinde meydana gelen olayda, zincir restoranda kurye olarak çalışan Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencisi Ata Emre Akman, motosikletle sipariş bıraktığı adresten dönerken saldırıya uğradı. E.Ö. tarafından bıçaklanan Akman, olay yerinde hayatını kaybetti.

Şüpheli Yakalanması

Olayın ardından güvenlik kamerası kayıtlarından kimliği tespit edilen E.Ö., ailesiyle birlikte yaşadığı evde polis tarafından yakalandı. E.Ö. ve babası Orhan Ö. hakkında ayrı ayrı iddianameler hazırlandı.

İddianame ve Cezai İstekler

E.Ö. için “Canavarca hisle veya eziyet çektirerek adam öldürme” suçundan 18 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası istenirken, babası Orhan Ö. için “Tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmeye azmettirme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

Kurbanın Annesinin Açıklamaları

Oğlunun ölümüyle yıkılan anne Zuhal Akman, “Bayramları artık kutlamayacağız. Her gün oğlumun öldüğü sabahı yaşıyoruz. En zor olanı ise oğlumun ölüm nedenini Hollandalı dostumuz Vera’ya açıklamak oldu. Sanıkların en ağır cezayı almasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Balıkesir’de Zincir Restoranda Kurye Cinayeti

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login

To enjoy New7 privileges, log in or create an account now, and it's completely free!

Follow Us!