1. News
  2. En
  3. Halil Vedat Fıratlı İlkokulu’nda Karne Dağıtım Töreni Gerçekleştirildi

Halil Vedat Fıratlı İlkokulu’nda Karne Dağıtım Töreni Gerçekleştirildi

featured
Share

Share This Post

or copy the link

Halil Vedat Fıratlı İlkokulu, öğrencilerine karne dağıtım töreni düzenledi. Törene İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşuyla başlandı.

Halil Vedat Fıratlı İlkokulu'nda Karne Dağıtım Töreni Gerçekleştirildi

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür’ün Konuşması

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, törende yaptığı konuşmada duygusal anlar yaşandı. Gazze’de okulu bombalanan çocuklara dikkat çeken Yentür, sadece teknolojik ilerleme değil, aynı zamanda insan haklarının da öğretilmesi gerektiğini vurguladı. Yentür, öğrencilere hitaben, “Sizinle inşallah daha güzel bir dünya göreceğiz.” dedi.

Öğrencilere Yaz Tatili Dileği

Yentür, velilere 3 aylık yaz tatilinde çocuklarına sanat, spor, kitap okuma gibi etkinliklerle dolu bir ortam sağlamaları çağrısında bulundu. 9 Eylül’de ise okulların tekrar çocuklarla şenleneceğine inandığını belirtti.

Gazze İçin Anlamlı Bir Hediye

Tören sırasında, Gazze’de yaşamını yitiren öğrenciler için 800 temsili karne hazırlandı. Bu karne kartları, Filistin bayrağı renklerindeki 800 uçan balona bağlandı ve gökyüzüne bırakılarak anlamlı bir anma gerçekleştirildi.

Karne Dağıtımı ve Bitiş

Törenin sonunda öğrencilere karneleri dağıtıldı ve ardından sınıflarına geçtiler. Bu anlamlı tören, öğrencilere unutamayacakları bir karne günü yaşattı.

Halil Vedat Fıratlı İlkokulu’nda Karne Dağıtım Töreni Gerçekleştirildi

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login

To enjoy New7 privileges, log in or create an account now, and it's completely free!

Follow Us!