1. News
  2. En
  3. Türkiye Diyanet Vakfı Nijer’de Kurban Organizasyonuna Hazırlanıyor

Türkiye Diyanet Vakfı Nijer’de Kurban Organizasyonuna Hazırlanıyor

featured
Share

Share This Post

or copy the link

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüleri, Nijer’de gerçekleştirecekleri Kurban Bayramı organizasyonu için titizlikle hazırlıklarını sürdürüyor. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Osman Yılmaz koordinasyonunda yapılan çalışmalarda, kurbanlıkların küpeleme işlemleri titizlikle gerçekleştirildi ve organizasyona katılacak personelin eğitimleri tamamlandı.

Türkiye Diyanet Vakfı Nijer'de Kurban Organizasyonuna Hazırlanıyor

TDV Nijer Koordinatörü Muhammed Furkan Özkan, yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı öncesi yaklaşık 25 bin hisse kurbanının ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirtti. Özkan, organizasyonda görev alacak 40 gönüllünün özverili katkılarıyla bu büyük organizasyonun başarılı bir şekilde gerçekleştirileceğinin altını çizdi.

Nijer’de kurbanlık seçimi konusuna büyük önem verdiklerini vurgulayan Özkan, kurbanlıkların kesilmesi ve etlerinin dağıtılmasında da aynı hassasiyetin gösterileceğini ifade etti. Kurban organizasyonunun şeffaf bir şekilde yürütüldüğünü belirten Özkan, gönüllülerin ve ekiplerin özverili çalışmalarıyla ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Türkiye Diyanet Vakfı Nijer’de Kurban Organizasyonuna Hazırlanıyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login

To enjoy New7 privileges, log in or create an account now, and it's completely free!

Follow Us!