1. News
  2. Life
  3. Uzungöl’e Sıcak Hava Balonu Keyfi

Uzungöl’e Sıcak Hava Balonu Keyfi

featured
Share

Share This Post

or copy the link

Trabzon’un Çaykara ilçesinde bulunan doğa harikası Uzungöl, artık sıcak hava balonu keyfi ile turistlere unutulmaz deneyimler sunuyor. Kapadokya’dan getirilen sıcak hava balonları, yerli ve yabancı turistlere muhteşem bir manzara eşliğinde keyifli uçuşlar imkanı tanıyor.

İlginç Etkinlikler için Uygun Ortam

İlginç Etkinlikler için Uygun Ortam

Uzungöl’de hizmete giren 2 ve 15 kişilik sıcak hava balonları, özellikle doğum günü kutlamaları, yıl dönümleri ve evlilik teklifleri gibi özel etkinlikler için de tercih ediliyor. Balonlar, 60 metreye kadar yükselerek muhteşem manzaralar eşliğinde unutulmaz anlar yaşatıyor.

Deneme ve Ölçümler Devam Ediyor

Deneme ve Ölçümler Devam Ediyor

Uzungöl’e getirilen balon pilotu Hanife Özkan İntepe, bölgenin yer koşullarının sıcak hava balonu için oldukça uygun olduğunu belirtirken, serbest uçuş için deneme ve ölçümlerin devam ettiğini söyledi. Aktivitelerin havaya ve coğrafi şartlara bağlı olduğunu vurguladı.

Girişimci Ruhla Gerçekleşen Hayal

Uzungöl’e sıcak hava balonu getiren girişimci Yetkin İnan, çocukluk hayali olan bu proje sayesinde bölgeye farklı bir turizm aktivitesi kazandırmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Kapadokya deneyimini Uzungöl’e taşımak için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.

Uzungöl’ün Turizm Potansiyeli

Ahmet Duran ise Uzungöl’ün ülkemizin önemli turizm destinasyonlarından biri olduğunu vurgulayarak, sıcak hava balonu etkinliğinin bölgeye katkı sağlayacağını ifade etti. Yerli ve yabancı turistlerin ilgisinin yoğun olduğu bu aktivitenin bölgenin turizm potansiyeline olumlu etkiler yapacağını belirtti.

Uzungöl’e Sıcak Hava Balonu Keyfi

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login

To enjoy New7 privileges, log in or create an account now, and it's completely free!

Follow Us!