1. News
  2. Life
  3. İBB Yenibosna Metrobüs İstasyonu Yaya Üst Geçidi Yenileme Çalışmalarına Başladı

İBB Yenibosna Metrobüs İstasyonu Yaya Üst Geçidi Yenileme Çalışmalarına Başladı

featured
Share

Share This Post

or copy the link

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Yenibosna Metrobüs İstasyonu yaya üst geçidinde yenileme çalışması yapılacağını duyurmuştu. Bugün itibarıyla başlayan çalışmalar nedeniyle Ankara istikametinde bulunan Güney Yanyol tek şerit, D-100 Karayolu sağ şerit, Edirne istikametindeki Kuzey Yan yol tek şerit ve D-100 Karayolu sağ şerit olmak üzere 4 şerit trafiğe kapatıldı. Çalışmanın 75 gün süreceği belirtilirken, bölgede trafik yoğunluğu oluştu. Sürücüler, yaşanan yoğunluktan dolayı zor anlar yaşadı.

İBB Yenibosna Metrobüs İstasyonu Yaya Üst Geçidi Yenileme Çalışmalarına Başladı

Sürücülerden Yorumlar

Sürücülerden Yorumlar

  • Latif Şimşekler: Yaya üst geçidini kullandığını belirterek, çalışmanın gerekli olduğunu ve geçidin çürümeye başladığını vurguladı. Şimşekler, “Tabi ki trafiği etkiliyor. Ama yapılması gereken de bir şeydi. Çünkü ben bazen yaya da geçiyorum oradan, baya bir çürüme var üst geçitte. Ama yapacak bir şey yok, İstanbul büyük şehir. Hem yenileyip hem de buna katlanmak lazım diye düşünüyorum” dedi.
  • Şenol Aslan: “Ben sürekli bu yolu kullanıyorum, ilk defa bu kadar trafik olduğunu gördüm. Baya sıkıntı yaşıyoruz. Bu tarz işler gece ya da hafta sonları yapılsa daha uygun olabilir. Yolu da daralttı. Basın Ekspres yoluna kadar trafik var” diye konuştu.
  • Muhammed Kılıçalp: “75 günden daha fazla sürer. Biz de çekmeye razıyız böyle, her gün Bakırköy’e gidiyorum. Hadımköy’den mal dağıta dağıta Bakırköy’e geliyorum. Bu yolu tekrar geri döneceğim” şeklinde konuştu.
  • Metin Yüce: “Bana göre gece çalışmaları lazım. Bu sıcakta insanlar bunu çekmemeli” ifadelerini kullandı.

İBB Yenibosna Metrobüs İstasyonu Yaya Üst Geçidi Yenileme Çalışmalarına Başladı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login

To enjoy New7 privileges, log in or create an account now, and it's completely free!

Follow Us!