1. News
  2. Education
  3. Deneyap Teknoloji Atölyeleri

Deneyap Teknoloji Atölyeleri

featured
Share

Share This Post

or copy the link

“Deneyap” programı, gelecek için hazırlanan gençleri teknoloji alanında yetkin bireyler haline getirmeyi hedefleyen bir eğitim modelidir. Proje bazlı ve günlük yaşam sorunlarına odaklanan bu program, öğrencilere 21. yüzyıl becerilerini kazandırmak amacıyla ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Eğitim Süreci ve İçeriği

Eğitim Süreci ve İçeriği

Deneyap atölyelerinde gerçekleştirilen eğitim programı, 36 aylık bir süreci kapsamaktadır. İlk 24 ay proje bazlı öğrenmeyi içeren program, son 12 ay ise takım bazlı öğrenmeye odaklanmaktadır. Öğrenciler, teknoloji ve proje geliştirmeye dayalı 11 farklı konuda eğitim alacak ve her eğitim programının sonunda bir proje üzerinde çalışacaklardır.

Programın 24 aylık eğitim sürecini başarıyla tamamlayan öğrenciler, kendi alanlarında takımlar oluşturarak ulusal ve uluslararası yarışmalara katılacak ve uzmanlardan mentor desteği alacaklardır.

Deneyap Teknoloji Atölyeleri

Programa 2023-2024 eğitim-öğretim yılında Bakü ortaokullarının 4., 5., 6. ve 7. sınıflarını tamamlayan öğrenciler başvurabilirler. Seçme sınavında en yüksek puanı alan öğrenciler programda yer alma hakkı kazanacaktır.

Teknolojiyi geliştiren gençler arasında yer almak isteyen öğrenciler, 22 Haziran 2024 tarihine kadar deneyap.az web sitesinden “Deneyap” teknoloji Atölyelerinin sınavına kayıt yaptırabilirler.

YılSınav KatılımcılarıPrograma Kabul Edilenler
2022120080

Programın ilk sınavına 2022 yılında 1200 öğrenci katılmış ve en yüksek puanı alan 80 öğrenci Deneyap teknoloji laboratuvarında 3 yıl eğitim alma hakkı kazanmıştır.

Deneyap Teknoloji Atölyeleri

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login

To enjoy New7 privileges, log in or create an account now, and it's completely free!

Follow Us!