1. News
  2. Education
  3. Emeklilere Yüzde 10 İndirim Kampanyası Devam Ediyor

Emeklilere Yüzde 10 İndirim Kampanyası Devam Ediyor

featured
Share

Share This Post

or copy the link

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, 2024 yılının “Emekli Yılı” ilan edildiği belirtilerek, tren biletlerinde uygulanan indirim kampanyasının detayları paylaşıldı. Emeklilere yönelik Yüksek Hızlı Tren (YHT), ana hat ve bölgesel trenlerde başlatılan yüzde 10 indirim kampanyasından bugüne kadar 62 bin emeklinin faydalandığı bildirildi.

Bakanlık yetkilisi Uraloğlu, emekli vatandaşların bu kampanyadan yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, Nisan ayı başından itibaren YHT’leri tercih eden 37 bin 500 emeklinin yanı sıra ana hat trenlerini kullanan 10 bin 321 ve bölgesel trenleri tercih eden 14 bin 240 emeklinin seyahat ettiğini açıkladı.

“Turuncu Masa” Uygulamasıyla Emeklilere Destek

Uraloğlu, son 22 yılda 275 milyar dolarlık ulaşım altyapısı yatırımı yapıldığını vurgulayarak, emekli vatandaşların ikinci baharlarında toplumla bütünleşmeleri için gereken tüm tedbirlerin alınacağını belirtti. Emeklilere seyahatlerinde kolaylık sağlamak adına “Turuncu Masa” uygulamasını hayata geçirdiklerini ve yaşlı veya hareket kısıtlı vatandaşlara destek verdiklerini belirtti.

Emeklilere Yüzde 10 İndirim Kampanyası Devam Ediyor

“Türkiye Yüzyılı’nın mimarı olan emeklilerimiz başımızın tacıdır. Onları trenlerimizde misafir etmekten mutluluk duyarken trenlerimizde konforlu ve güvenli seyahat edebilmeleri için de her türlü tedbiri alıyoruz.”

Emeklilere Yüzde 10 İndirim Kampanyası Devam Ediyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login

To enjoy New7 privileges, log in or create an account now, and it's completely free!

Follow Us!