1. News
  2. Agenda
  3. Cafer Nalçacı’nın Gazze’ye Yardım Kampanyası

Cafer Nalçacı’nın Gazze’ye Yardım Kampanyası

featured
Share

Share This Post

or copy the link

Merkez Onikişubat ilçesi Akif İnan Mahallesi’nde bir kafe işleten Cafer Nalçacı, Gazze’deki insanlık dramına sessiz kalmamak ve savaş mağdurlarına destek olmak amacıyla duyarlı bir adım attı. Nalçacı’nın girişimi büyük ilgi gördü.

Cafer Nalçacı'nın Gazze'ye Yardım Kampanyası

Kampanyanın duyulmasının ardından 9 yaşındaki ilkokul öğrencisi Zeynep Karadal da harekete geçti. Tablet almak için biriktirdiği parayı Gazze’ye gönderilmek üzere Nalçacı’ya teslim etti. Bu küçük ama anlamlı destek, toplanan yardım miktarını artırdı.

Cafer Nalçacı'nın Gazze'ye Yardım Kampanyası

Toplanan 137 bin 500 lira, Cafer Nalçacı’nın günlük kazancı ve Zeynep Karadal’ın bağışıyla birlikte Yeni Dünya Vakfı yetkililerine teslim edildi. Nalçacı, Gazze’deki insanlık dramına dikkat çekmek ve mağdurlara destek olmak için bu adımı attıklarını belirtti.

Cafer Nalçacı: “Gazze’de bir insanlık ayıbı yaşanıyor, bir soykırım yaşanıyor ve buna biraz daha sesli, biraz daha maddi ve manevi destek olarak bir tepki vermiş olduk. Bunun diğer esnaflara da örnek olmasını temenni ederiz. Gazze’deki soykırıma son verilmesini istiyoruz.”

Cafer Nalçacı’nın Gazze’ye Yardım Kampanyası

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login

To enjoy New7 privileges, log in or create an account now, and it's completely free!

Follow Us!