1. News
  2. Life
  3. Serindere Kanyonu: Doğaseverlerin Kaçış Noktası

Serindere Kanyonu: Doğaseverlerin Kaçış Noktası

featured
Share

Share This Post

or copy the link

İstanbul’un stresli atmosferinden uzaklaşmak isteyenler için Kocaeli’nin gizli cenneti, Serindere Kanyonu, doğaseverlerin gözdesi haline geldi. Sarp kayalıklar arasında ilerleyen ziyaretçiler, kanyonu keşfettikçe eşsiz güzelliklerle karşılaşıyor.

Kanyon içinde yer alan şelaleler, ziyaretçilere huzur veren bir atmosfer sunarken, havuz şeklindeki göletler de serinlemek isteyenleri bekliyor. Yükseklikleri 10 ile 20 metre arasında değişen 6 farklı şelaleyi barındıran kanyon, her mevsim farklı bir büyüleyici görünüme bürünüyor.

Serindere Kanyonu, ziyaretçilerine zorlu ancak unutulmaz bir doğa yürüyüşü fırsatı sunuyor. Buz gibi akan dereyle çevrili yürüyüş rotası, doğanın en etkileyici manzaralarını sunarak ziyaretçilerini büyülüyor.

Serindere Kanyonu: Doğaseverlerin Kaçış Noktası

“Yazın Yer Bulmak Zor”

Serindere Kanyonu: Doğaseverlerin Kaçış Noktası

Kartepe’de yaşayan Sedat Öztürk, eşiyle birlikte Serindere Kanyonu’nda huzur bulduklarını belirterek, “Bayram tatili vesilesiyle sıcak şehir ortamından uzaklaşıp buraya geldik. Her zamanki gibi kanyonun doğal güzellikleri bizi büyüledi. Dere ve ormanın uyumu, bize adeta Karadeniz’i hatırlattı” dedi.

Serindere Kanyonu: Doğaseverlerin Kaçış Noktası

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login

To enjoy New7 privileges, log in or create an account now, and it's completely free!

Follow Us!