1. News
  2. Life
  3. Kurtlar Vadisi’nin Unutulmaz Oyuncusu Erhan Ufak

Kurtlar Vadisi’nin Unutulmaz Oyuncusu Erhan Ufak

featured
Share

Share This Post

or copy the link

Yıllar boyunca Türk televizyon tarihine damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisi, başarılı senaryosu ve unutulmaz karakterleriyle hala hayranlıkla izlenmeye devam ediyor. Dizideki unutulmaz performansıyla izleyicilerin gönlünde taht kuran Erhan Ufak, değişimiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Değişimi ve Yaşamı

Değişimi ve Yaşamı

Uzun zamandır ekranlarda yer almayan Erhan Ufak, uzakta eşi ve çocuklarıyla bir yaşam sürdürüyor. Oyunculuğu bırakmadığını belirten Ufak, “Kurtlar Vadisi” dizisinin “Güllü” karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Dizi sonrası emlak sektörüne geçiş yapan Ufak, İstanbul’da bir gayrimenkul şirketi kurmuş ve hayatının büyük bir kısmını Azerbaycan’da geçiriyor.

  • 55 Kilo Verdi: Bir dönem 140 kiloya kadar çıkan Ufak, mide küçültme ameliyatı geçirerek tam 55 kilo verdi ve sağlıklı bir yaşama adım attı.
  • Değişimiyle Gündemde: Sosyal medya hesabından sık sık son halini paylaşan Ufak, 85 kiloya kadar düşerek fit görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekti. Hayranları, ünlü oyuncunun değişimine “Maaşallahın var aslan kardeşim” yorumlarıyla destek veriyor.

Erhan Ufak Kimdir?

Erhan Ufak Kimdir?

5 Mayıs 1978, Elazığ doğumlu olan oyuncu Erhan Ufak, Kurtlar Vadisi serisinde canlandırdığı Erhan Ufak karakteriyle tanınmıştı. Sosyal medya hesabından ailesiyle birlikte paylaşımlar yapmaya devam eden ünlü oyuncunun 2015 yılında Süreyya Kul ile evlendiği ve Mehmet Can ile Mirau adında iki çocuğu bulunduğu biliniyor.

Kurtlar Vadisi’nin Unutulmaz Oyuncusu Erhan Ufak

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login

To enjoy New7 privileges, log in or create an account now, and it's completely free!

Follow Us!