1. News
  2. Education
  3. İskenderiye’ye Yolculuk

İskenderiye’ye Yolculuk

featured
Share

Share This Post

or copy the link

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Pladis ve GODIVA Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, kişisel sitesinde ‘Mısır gezisi ilk durak: İskenderiye’ başlıklı bir yazı yayımladı. Ülker, yazısında şu ifadelere yer verdi;

HİÇ İSKENDERİYE’YE GİTMİŞ MİYDİNİZ? Benim ilk gidişim 90larda idi. Niyetim fiyat tutturamadığım büyük Mısır pazarındaki üreticileri incelemek hatta kendi üretimime başlamaktı.

Tarihi ve Kültürel Bir Yolculuk

Murat Ülker, İskenderiye’nin tarihine ve kültürel mirasına dair detaylı bilgiler verdi. Şehrin tarihçesi, fethedilme süreçleri ve önemli dönemleri hakkında bilgiler paylaşıldı.

Gezi Rotaları ve Ziyaret Edilen Yerler

Ülker, İskenderiye gezisi sırasında Montazah Sarayı, Kom El Deka Anfi Tiyatrosu, Abu al-Abbas al-Mursi Camii gibi tarihi ve turistik mekanları ziyaret ettiklerini aktardı. Her mekanın özellikleri ve tarihi hakkında bilgiler paylaşıldı.

Lezzet Durakları ve Deniz Keyfi

İskenderiye gezisi sırasında Branzino isimli restoranda yenen öğle yemeği ve deniz kenarındaki Four Seasons Otel’de konaklama deneyimi detaylarıyla anlatıldı. Murat Ülker’in deniz tatili ve lezzet duraklarından aldığı keyif vurgulandı.

Hatıralar ve Bitiş

Hatıralar ve Bitiş

İskenderiye gezisi sırasında yaşanan sürprizler ve keyifli anılar, trafik polisi olayı ve Four Seasons Otel’deki konaklama deneyimi ile geziyi noktalayan Murat Ülker’in izlenimleri paylaşıldı. Kahire’ye doğru yapılan yola çıkış ve sonraki yazıda nelerin anlatılacağı hakkında ipuçları verildi.

İskenderiye’ye Yolculuk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login

To enjoy New7 privileges, log in or create an account now, and it's completely free!

Follow Us!