1. News
  2. Haberler
  3. Köprüde Trafik Kapatma Olayı

Köprüde Trafik Kapatma Olayı

featured
Share

Share This Post

or copy the link

Köprüde dün akşam meydana gelen olayda, aracını durdurarak trafiği kapatmasıyla gündeme gelen şüpheli R.C.Ç’nin savcılıktaki ifadesi olayın detaylarını aydınlattı.

Şüphelinin İfade Detayları

Şüphelinin İfade Detayları

  • R.C.Ç: “SMA hastası çocukların kötü durumda olduğunu gördüm ve dikkat çekmek amacıyla bu eylemi gerçekleştirdim. Amacım trafiği kapatmak ve bu konuya dikkat çekmektir. Pişman değilim.”
  • R.C.Ç: “Aracımda bulunan bomba süsü verilmiş düzenek bana aittir. Un, makarna, bulgur, akü ve kablolarla hazırladım. Tek başıma hareket ettim, kimseye haber vermedim.”

Tutuklama Kararı

Şüpheli R.C.Ç’nin savcılıktaki ifadesinin ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Hakimlik, “trafik güvenliğini tehlikeye sokmak” ve “korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit” suçlarından tutuklanmasına karar verdi.

Olayın Gelişimi

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde aracını durduran R.C.Ç’nin elindeki kırmızı kablolu pim nedeniyle köprüde trafiğin kapatılmasıyla başlayan olay, Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle sonuçlandı. R.C.Ç’nin, SMA hastalarına destek olunması için bu eylemi gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Köprüde Trafik Kapatma Olayı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login

To enjoy New7 privileges, log in or create an account now, and it's completely free!

Follow Us!