1. News
  2. Haberler
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bayram ve Birlik Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bayram ve Birlik Mesajı

featured
Share

Share This Post

or copy the link

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kutlama ve Birlik Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam aleminin Kurban Bayramını kutlayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Erdoğan, “Vasıl olduğumuz Kurban Bayramınızı gönülden tebrik ediyorum. Bu mübarek günlerin milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini rabbimden niyaz ediyorum. Siyasette oluşan yumuşama ikliminin milletimizin tekrar kucaklaşmasına katkı sağladığını memnuniyetle müşahade ediyoruz. İnşallah hep birlikte gönül gönüle vererek bu bayramı tam anlamıyla bir kardeşlik şölenine dönüştüreceğimize inanıyorum” dedi.

Gazzelilere Yönelik Özel Mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail vahşeti altındaki Gazzelilere de bayram mesajı gönderdi. Erdoğan, “Gazze’de soykırımcı İsrail’in mezalimi altında idrak eden kardeşlerimin Kurban Bayramını yürekten tebrik ediyor ve acı çeken zulme maruz kalan kardeşlerimin bir an önce huzura, güvene ve istikrara kavuşmasını diliyorum” mesajını paylaştı.

Ekonomi ve Enflasyon Hakkındaki Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiyle ilgili de mesaj vererek dünyada yüksek seyreden enflasyonun endişe verici olduğunu belirtti. Yılın ikinci yarısından itibaren olumlu sonuçlar alınacağını ifade etti. Erdoğan, “Enflasyon canavarından kurtulma sürecine girdik. Yılın ikinci yarısından itibaren enflasyonda olumlu sonuçlar bekliyoruz. Salgın, savaşlar ve küresel krizler gibi sebeplerle nükseten enflasyon sorununu tek haneli rakamlara indireceğiz” açıklamasını yaptı.

Terörle Mücadelede Kararlılık

Terörle Mücadelede Kararlılık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele konusunda kararlı olduklarını vurgulayarak, “Tarihi kazanımlarımızdan taviz vermeden terörle mücadelemizi sürdüreceğiz. Bölücü terör örgütüne karşı operasyonlarımızı sonlandırıncaya kadar devam ettireceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bayram ve Birlik Mesajı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login

To enjoy New7 privileges, log in or create an account now, and it's completely free!

Follow Us!