1. News
  2. Islamic World
  3. Gazze’de İsrail Saldırıları Devam Ediyor

Gazze’de İsrail Saldırıları Devam Ediyor

featured
Share

Share This Post

or copy the link

Gazze Şeridi’ndeki Sivil Savunma Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, işgalci İsrail savaş uçakları Gazze’de sivillerin yoğun olarak yaşadığı bölgeleri hedef aldı. Son 48 saat içinde gerçekleştirilen saldırılarda onlarca Filistinli şehit olurken, yüzlerce kişi de yaralandı.

Gazze'de İsrail Saldırıları Devam Ediyor

İşgalci İsrail’in saldırıları devam ederken, evlerinde zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren ve evleri yıkıldığı için Birleşmiş Milletler Filistin Mültecilere Yardım Kuruluşu (UNRWA) merkezlerine sığınan binlerce Filistinli her gün ölüm tehdidi altında bulunuyor.

İşgalci İsrail ordusu son 48 saat içinde, Filistinlilerin sığındığı 4 sığınma merkezini ve 11 evi hedef aldı. Gazze’deki sivil savunma ekipleri büyük zorluklarla karşılaşıyor ve arama-kurtarma ile yangınla mücadele ekipmanlarına ihtiyaç duyuyor.

Yapılan açıklamada uluslararası topluma yardım ve ateşkes çağrısında bulunulurken, “İsrail işgali, hiçbir insani, ahlaki veya hukuki kaygı taşımadan, Filistinlilerin evlerini gece yarısı bombalayarak tüm Filistinli ailelere karşı soykırım uygulamaya devam ediyor.” ifadelerine yer verildi.

Gazze'de İsrail Saldırıları Devam Ediyor

Gazze’de İsrail Saldırıları Devam Ediyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login

To enjoy New7 privileges, log in or create an account now, and it's completely free!

Follow Us!